Бродський сказав, коли піде у відставку

П'ятниця, 18 лютого 2011, 15:32

Урядовий уповноважений з дерегуляції Михайло Бродський обіцяє піти у відставку, якщо в України "не підуть" реформи.

Про це він заявив в інтерв'ю "Українській правді".

"Мені здається, що реформи треба проводити рішучіше, жорсткіше. Приблизно в такому стилі, як він (Янукович) зробив адміністративну реформу. Коли о 12 ночі всі укази вивісили на сайті президента", - сказав Бродський.

"І ніхто не має можливості бігати, домовлятися, лобіювати...Ви ж знаєте, що у нас країна поросла кумівством, що все переплетено", - додав чиновник.

Реклама:

"Якщо реформи не підуть, я піду сам. Я готовий потерпіти ще півроку", - зазначив Бродський.

Відповідаючи на питання, що повинно статися для цього, він сказав: "Я хочу подивитися, що буде далі з тим же ЄДАПСом. Для мене це індикатив. Чи будуть ліквідуватися всі ці бланки і голограми. Я хочу подивитися, чим закінчиться адміністративна реформа".

"Я хочу зрозуміти, чи вистачить у нас сил на пенсійну, податкову реформу, що буде з єдинщиками, чи підемо ми до кінця, залишивши єдиний податок тільки для самозайнятих", - зазначив Бродський.

"Потрібно наводити порядок у житловій сфері, мене цікавить наведення ладу в медицині. Не можна, щоб у рік помирало 760 тисяч українців. Цей злочин будь-якої влади. Не можна платити 700 гривень пенсії", - вважає чиновник.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!