В готелях Туреччини скасують all-inclusive

П'ятниця, 18 лютого 2011, 14:49

Депутати партії добробуту Туреччини хочуть заборонити будувати нові готелі в Аланьї і виступають за скасування all-inclusive.

Таке рішення чиновників мотивовано тим, що постійно зростаюче число готелів стало причиною безперервного зниження цін і порушення балансу попиту і пропозиції, інформує Euromag.

"Сезон 2010 року залишився позаду. Новий сезон ось-ось почнеться. Один сезон змінює інший, а проблеми туристичного сектора ніяк не вирішуються", - йдеться в повідомленні партії.

Основною проблемою, з точки зору працівників туризму, є відсутність працевлаштування 12 місяців у році, а також занадто низький рівень заробітної плати.

Реклама:

Причинами цього депутати вважають безперервне падіння доходів готельєрів та професіоналів туріндустрії.

З кожним роком з'являється все більше готелів, і конкуренція змушує опускати ціни все нижче.

"Що ж робити? Не будувати більше готелів. Наявні готелі потрібно модернізувати і залучати більше туристів в них. Готелям потрібно концентруватися не на кількості, а на якості і, надаючи більш якісні послуги, відповідно підвищувати на них ціни. Це навряд чи буде можливим без відмови від системи «все включено», так що необхідно розробляти нові системи проживання туристів у готелях", - йдеться в заяві членів турецької партії.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: