Кабмін прискорить реконструкцію "Охматдиту"

Субота, 12 лютого 2011, 15:34

Кабінет міністрів планує провести реконструкцію Національної дитячої спеціалізованої лікарні "Охматдит" до червня 2012 року.

Про це заявив прем'єр-міністр Микола Азаров під час наради із приводу початку реконструкції "Охматдиту", повідомляє агентство "Українські новини".

"Сьогодні нам необхідно прийняти конкретні рішення, взяти на контроль і реалізувати цю програму - щоб до червня 2012 року клініка уже почала приймати пацієнтів: не тільки з Києва, а й із всіх регіонів України", - сказав він.

Також прем'єр поставив завдання максимально збільшити кількість місць для пацієнтів, яких зможе приймати модернізований центр, та інтенсифікувати лікувальний процес.

Реклама:

За словами міністра охорони здоров'я Іллі Ємця, після реконструкції на базі "Охматдиту" буде створена високоспеціалізована багатопрофільна лікарня, яка буде застосовувати найбільш сучасні світові медичні технології.

Як повідомлялося, Кабмін створив міжвідомчу робочу групу з питань оснащення медичним обладнанням, проектування, будівництва та реконструкції лікарні "Охматдит" і лікарні Донецького обласного клінічного територіально-медичного об'єднання.

Раніше уряд озвучував плани про проведення комплексної реконструкції "Охматдиту" до 2013 року.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!