Янукович запросив інвесторів подивитися на роздягнених українок

П'ятниця, 28 січня 2011, 15:51

Президент Віктор Янукович запросив закордонних інвесторів власними очима подивитися на Україну, на роздягнених дівчат навесні та скуштувати українського борщу.

Про це глава держави заявив у своєму виступі на 7 українському ланчі, організованому Фондом Віктора Пінчука у Давосі в рамках заходів Всесвітнього економічного форуму, передає ТСН.

Звертаючись до присутніх на ланчі представників ділових кіл, політиків, діячів культури, Янукович зазначив: "Повірте, ви робите правильний вибір, і ваш інтерес - не тільки до борщу, сала, горілки української, але в цілому до України окупиться сторицею".

Він відзначив, що актуальний слоган "увімкніть для себе Україну" - це слоган промокампанії нашої держави до Євро-2012".

Реклама:

"Для того, щоб увімкнути Україну, я хочу сказати - достатньо того, щоб подивитись на неї своїми власними очима тоді, коли почнуть квітнути каштани у Києві. І коли почнеться тепло і в містах українських почнуть роздягатися жінки - побачите таку красу, це дуже чудово", - запевнив Янукович, що викликало в залі оплески.

Президент України подякував присутнім за участь в українському заході у Давосі.

Він зазначив, що приріст міжнародних інвестицій до України за підсумками 2010 року становив 1,6 млрд. доларів, що майже удвічі більше показника 2009 року.

Як відомо, президент перебуває на Всесвітньому економічному форумі в Давосі. Він зупинився не у самому Давосі, а на невеликій гірській віллі "Сурлей", яка вже сім років є резиденцією українських керівників, які приїжджають на форум.

28 січня в програмі Януковича - зустріч із президентами Азербайджану та Польщі Ільхамом Алієвим (очікується підписання домовленостей про транзит азербайджанської нафти через Україну в Європу) і Броніславом Коморовським (який днями пообіцяв лобіювати євроінтеграцію України).

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: