Фірташ поміняв менеджмент "Стиролу"

Середа, 19 січня 2011, 17:59

Акціонери ВАТ "Концерн "Стирол" на зборах 17 січня переобрали склад наглядової ради і правління.

До складу наглядової ради увійшли Олександр Халін, Олег Кіктєв, Дмитро Стемковський, Сергій Перепелиця, Марія Беззубова, Роман Плисківський та Олексій Анісімов.

У свою чергу, Леонід Мізяків, Юрій Руденський, Іван Хомяков, Олександр Букін, Олександр Вітусевіч, Ігор Янковський, Олександр Джериха, Олексій Ганчірка, Микола Янковський та Юрій Макогон виведені зі складу наглядової ради.

Згідно з повідомленням, новими членами правління стали Андрій Єременко, Олександр Бєлоусов, Юрій Сікорський, Віталій Пономаренко, Сергій Вакуленко та Олена Троянова.

Реклама:

Припинені повноваження Юрія Закаблуки, Назара Пасіки, Стефана Зделова, Андрія Бойцова, Віктора Короленка та Юрія Мироненко.

Крім того, акціонери прийняли рішення про реорганізацію "Стиролу" у публічне АТ.

Нагадаємо, кіпрська Ostchem Investments володіє 90,3044% "Стиролу", що входить до OstChem Group - входить в Group DF Дмитра Фірташа.

Про купівлю Фірташем "Стиролу" стало відомо в першій половині вересня 2010 року.

Суму угоди сторони не розголошували, проте, на думку експертів виходячи з ринкової капіталізації горлівського підприємства, вартість контрольного пакету акцій може становити близько 500 млн. доларів.

ВАТ "Концерн" Стирол "- один з найбільших в Україні виробників азотних мінеральних добрив, полістиролів і лікарських препаратів

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: