Тігіпко підготував бригади агітаторів пенсійної реформи

П'ятниця, 24 грудня 2010, 10:56

Віце-прем'єр Сергій Тігіпко заявляє, що уряд розпочав публічне обговорення пенсійної реформи, яке триватиме два місяці.

"З 21 грудня Мінпраці почало громадське обговорення законопроекту про пенсійну реформу", - сказав Тігіпко в парламенті під час години запитань до уряду у п'ятницю.

"Ми передбачаємо, що весь січень і лютий ми будемо проводити зустрічі з фахівцями, людьми, представниками різних категорій і професій. 16 лютого будуть слухання, після цього - перше і друге читання. Я переконаний, що за 2 місяці ми зможемо почути людей", - додав він.

Тігіпко також заявив, що зараз навколо впровадження Пенсійної реформи ходить багато чуток.

Реклама:

"Те, що я зараз чую, це чутки. Таких моментів нема у тих пропозиціях, які Кабмін подав до Верховної Ради. Я вважаю, що за 2 місяці ми зможемо відповісти на ці запитання", - сказав він.

Тігіпко додав, що Кабмін підготував по 2- 4 фахівця з кожної галузі від Пенсійного фонду, по 3-4 фахівці від соціальної служби, "щоб вони могли проводити такі зустрічі, ходити до ЗМІ і відповідати людям".

Він також оголосив телефони гарячої лінії з питань пенсійної реформи, за якими можуть звертатися громадяни: 0 800 500 392. У робочі дні 9-ї до 18-ї. Всі дзвінки по Україні безкоштовні.

Контакт-центр Пенсійного фонду України: 0 800 503 753. У робочі дні з 8-ї до 20-ї, в суботу з 8-ї до 14-ї. У неділю - вихідний.

Українська правда

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: