"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

Оголошено конкурс на продаж частот ТРК "Київ"

Середа, 15 грудня 2010, 18:31

Національна рада з питань телебачення і радіомовлення оголосила конкурс на отримання ліцензії на мовлення на 30 телевізійному каналі мовлення.

Зараз на цій частоті веде мовлення "Телерадіокомпанія "Київ", передають "Комментарии" з посиланням на "Українські новини".

В умовах конкурсу на даній частоті зазначено, що мовець зобов'язаний розміщати у своєму ефірі соціально значимі і культурно-просвітницькі програми, а також здійснювати мовлення без використання логотипів інших мовників.

Крім того, Нацрада оголосила конкурс на мовлення на 10 телеканалах і 111 радіочастотах. Конкурсна гарантія становить 10% від максимального розміру ліцензійного збору.

Реклама:

Заявки на участь у конкурсі приймаються 2 місяці з моменту офіційної публікації оголошення.

Нацрада також має намір виставити на конкурс 15 вільних радіочастот акціонерного товариства "Онікс" - радіо "Мелодія", отриманих у результаті непродовження ліцензії на мовлення даної компанії.

Однак під час засідання було отримано ухвалу Харківського окружного адміністративного суду від 14 грудня, яке в забезпеченні позову "Онікса" заборонило Нацраді виставляти дані частоти на конкурс.

Нагадаємо, 10 листопада Нацрада з питань телебачення і радіомовлення відмовила державному комунальному підприємству "Телерадіокомпанія "Київ" в продовженні терміну дії ліцензії на ефірне мовлення за порушення програмної концепції і чинного законодавства.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: