У Львові підприємці страйкують порожніми вітринами і креативом

Понеділок, 29 листопада 2010, 12:51

У Львові активісти Альянсу "За чесні податки" представили проект-прототип містечка майбутнього, яке чекає на львів'ян в разі прийняття Податкового кодексу.

"Об 11.00 одна зі знакових вуличок Львова, яку ніколи не оминають туристи - вул. Галицька - перетвориться на вулицю Порожніх вітрин", - зазначають організатори акції.

Як запевняють організатори, до уваги львів'ян пропонується візуалізація загрози знищення середнього та малого підприємництва, повідомляє Zaxid.net.

Організатори почепили на вітрини крамниць та кафетеріїв плакати з написами "Ліквідація", "Оренда", "Розпродаж".

Реклама:

Водночас у Львові понад 2 тис. підприємців, незважаючи на негоду, зібралося біля ДПА у Львівській області продовжуючи акцію протесту проти Податкового кодексу.

 
 
Фото Zaxid.net 

Вимоги підприємців залишаються незмінними: вето президента на Податковий кодекс та звільнення з посад його авторів - представників уряду.

Підприємці скандують "Час дати відсіч Податковому кодексу", "Час дати відсіч свавіллю чиновників", "Час дати відсіч згортанню демократії".

Підприємці пошили прапор з сорочок, бо вважають, що з прийняттям Податкового кодексу влада здирає з них останню сорочку.

З цим знаменом підприємці розпочали ходу від ДПА у Львівської області до Львівської ОДА.

Водночас в Івано-Франківську о 10:00 ранку біля стін облдержадміністрації знову розпочалася акція протесту. У ній взяли участь майже 150 підприємців, які тримали в руках плакати "Ні податковій інквізиції", "Нам податок - олігархам достаток".

Всеукраїнський страйк підприємців підтримали представники малого і середнього бізнесу і у Тлумачі.

Там з 12 до 14 години будуть закриті всі магазини та підприємства. Їх власники та працівники вивісили на закладах торгівлі повідомлення "Я страйкую".

Тлумацькі підприємці мають намір створити організаційний комітет та делегувати своїх представників на страйк до столиці.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!