Підприємці відмовилися від переговорів з урядом. Вимагають вето

Неділя, 28 листопада 2010, 13:44

Координаційна рада протестуючих підприємців на своєму засіданні в неділю, 28 листопада, прийняла рішення не обговорювати з Кабінетом міністром ніяких поправок до Податкового кодексу й вимагати винятково вето президента.

Про це "Дзеркалу тижня" повідомив прес-секретар Центрального штабу порятунку українського підприємництва Святослав Швецов.

За його словами, о 14:00 підписаний підприємцями протокол буде переданий в Кабмін. Він містить "вимогу вето президента, без усяких переговорів, без усяких зустрічей" із представниками Кабміну.

Як зазначив Швецов, підприємці не бачать ніякого сенсу обговорювати будь-що із Кабінетом міністрів.

Реклама:

Він нагадав, президент Віктор Янукович у суботу, 27 листопада, доручив Кабміну погодити разом з підприємцями поправки  до Податкового кодексу, якщо це можливо.

"Ми вважаємо, що це неможливо", - сказав прес-секретар.

"Отут уже крок за президентом - або він ветує (Податковий кодекс - ред.), або ж він ветує і розпускає Кабмін", - зазначив Швецов.

Після вето президента повинна бути створена спільна комісія з розробки нового Податкового кодексу, який буде прийнятним для усіх сторін, сказав він та зазначив, що кілька місяців без податкового кодексу країна цілком може прожити.

Нагадаємо, що о 14:00 в  Кабміні повинні були продовжитися переговори підприємців із представниками Мінфіну та ДПСУ.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!