Підприємці закликають до загальнонаціонального страйку

Неділя, 28 листопада 2010, 11:21

Підприємці заявляють, що їхня акція простесту на Майдані Незалежності перестала бути суто підприємницькою.

"Починаючи з 18:00 22 листопада наша акція перестала бути суто підприємницькою",- заявив генеральний координатор страйку Олександр Данилюк.

"Сьогодні ми заявляємо про те, що Податковий кодекс нас не цікавить, оскільки він прийнятий у неконституційний спосіб  депутатами, які з порушенням вимог Конституції України та регламенту Верховної ради, голосували картками своїх колег. Ми не визнаємо його сьогодні і не будемо визнавати його після підписання президентом. Наші вимоги прості", - зауважив він.

"Президент і ВР, які після скасування політреформи 2004 року мали б негайно піти на вибори, системно окупують владу, ігноруючи необхідність проведення чесних та демократичних виборів. Це має відбутися негайно", - вважає Динилюк.

Реклама:

Підприємці заявляють, що у понеділок 29 листопада вони оголошують загальну мобілізацію.

"Всі хто підтримує наші політичні вимоги. Незалежно від того, чи є він підприємцем,  чи лікарем, чи пенсіонером, чи студентом, повинен бути о 9:00 на Майдані Незалежності в Києві. Якщо такої можливості не має, вийдіть під обласні адміністрації в себе дома. Але в будь-кому разі ми закликаємо до всеукраїнського страйку, не виходьте на роботу. Це покаже всьому світу, що ми не підтримуємо дії влади, не визнаємо її легітимності. І вимагаємо її негайного перезавантаження",- резюмував Данилюк.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!