В "Регіонах" вважають, що бізнесменам не варто "себе гвалтувати"

Вівторок, 16 листопада 2010, 20:11
У фракції Партії регіонів обіцяють уважно вивчити вимоги мітингуючих до Податкового кодексу.

Про це сказав лідер фракції Партії регіонів Олександр Єфремов, після зустрічі з представниками підприємців, що беруть участь в акції протесту проти ухвалення Податкового кодексу в будівлі парламенту.

"Ми не можемо просто відмахуватися від проблем, які є (у підприємців)", - цитує депутата "Інтерфакс-Україна".

"Ми вислухали всі пропозиції, з якими вони вийшли. Нам справді необхідно трохи часу для того, щоб проконсультуватися, чому окремі пропозиції не були враховані, або були викреслені потім при доопрацюванні цього документа", - уточнив він.

"Мені здається, що при доопрацюванні з фахівцями, принаймні, протягом завтрашнього дня, ми деякі, окремі напрями можемо поправити", - вважає Єфремов.

Він підкреслив, що в профільному комітеті необхідно вивчити пропозиції, які висловили підприємці.

"І ми сподіваємося, що післязавтра вийдемо все-таки з узгодженим документом. Можливо, один з варіантів, що окремі розділи доведеться переносити, або за термінами введення, або якщо вони будуть недопрацьовані, тоді думати, що з ними робити", - сказав Єфремов .

Депутат також висловив сумнів у доцільності перебування пікетувальників біля стін парламенту на протязі всього часу роботи над Податковим кодексом.

"Я б не став підтримувати те, що люди повинні себе гвалтувати, перебуваючи в тих умовах, які тут є в місті Києві. Напевно, більше достукатися неможливо, тому що вони достукалися практично в усі кабінети", - додав Єфремов.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!