Nemiroff почав розливати горілку у Білорусі

Четвер, 28 жовтня 2010, 16:09

Алкогольний холдинг Nemiroff почав розлив продукції в Білорусі на потужностях Республіканського унітарного підприємства "Мінськ Кристал".

Про це повідомляє агентство "Інтерфакс-Україна" із посиланням на прес-службу холдингу.

Згідно із повідомленням, квота на виробництво напоїв Nemiroff у Білорусі становить 1 млн. декалітрів (дал) на рік.

"З 2010 року потреби білоруського ринку в класичній горілці Nemiroff будуть забезпечені за рахунок розливу напоїв на потужностях нашого партнера - РУП "Мінськ Кристал", - цитує прес-служба голови ради директорів компанії Nemiroff Олександра Глуся.

Реклама:

У Білорусі компанія почала виробництво горілок "Немирівська", "Пшенична українська добірна", "Озима українська добірна", "Житня українська добірна" і "Nemiroff Лимон".

У прес-релізі нагадується, що меморандум "Про співробітництво в галузі виробництва алкогольної продукції під брендом Nemiroff на території Республіки Білорусь" компанія Nemiroff і Білоруський державний концерн харчової промисловості "Белгоспищепром" підписали в кінці 2009 року.

Холдинг Nemiroff щорічно виробляє понад 8 млн. дал алкогольних напоїв і реалізує їх в 55 країнах світу.

Основні виробничі потужності компанії знаходяться в Немирові Вінницької області.

Сумарна проектна потужність розливних ліній українського заводу становить 72 тис. пляшок/ на годину або 120 млн. літрів готової продукції на рік.

У липні 2008 року компанія Nemiroff почала розлив горілки на потужностях Ярославського лікеро-горілчаного заводу в Росії.

У структуру холдингу входять Управляюча компанія Nemiroff, Українська горілчана компанія Nemiroff, Дочірнє підприємство "Алко Інвест", торгові представництва Nemiroff у Росії і Польщі, а також Nemiroff International з штаб-квартирою в Будапешті.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: