"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

БЮТ: Турчинов не причетний до проблем Держкомрезерву

Четвер, 23 вересня 2010, 14:21

Контрольно-ревізійне управління необґрунтовано звинувачує Олександра Турчинова у нібито причетності до проблем Держкомітету з державного матеріального резерву.

Про це заявляє в четвер прес-служба БЮТ.

Згідно із повідомленням, "останнім часом з метою дискредитації опозиції в якості мішені для своїх нападів влада обрала одного з лідерів партії "Батьківщина", колишнього першого віце-прем`єр-міністра Олександра Турчинова".

"Паралельно з викликами на допити до СБУ, Контрольно-ревізійне управління заходилося необґрунтовано звинувачувати його у нібито причетності до проблем Державного комітету з державного матеріального резерву", - зазначає прес-служба БЮТ.

Реклама:

З цього приводу вона заявляє, що Турчинов як перший віце-прем'єр "координував роботу міністрів - членів уряду - і ніколи не керував діяльністю Держкомрезерву", тим більше, що "цей комітет напряму взагалі не підпорядкований Кабміну".

"Керівники Держкомрезерву за цього та попереднього Уряду призначалися за кадровою квотою Блоку Литвина, який тепер є учасником чинної правлячої коаліції. Якщо всередині нинішньої влади розгортається війна за посади, не слід списувати цю проблему на опозицію", - додає прес-служба БЮТ. 

За її словами, "протягом останнього тижня влада вже вдруге перекладає свої проблеми, як-то кажуть, із хворої голови на здорову".

"Так, днями уряд намагався вплести опозицію в історію з закупівлями вакцин, традиційно перекладаючи всю відповідальність на попередників. Однак вчора один із народних депутатів від Партії регіонів публічно зізнався, що насправді претензії у справі закупівлі вакцин адресовані чинному міністру охорони здоров'я Зиновію Митнику та самому Азарову", - заявляють у БЮТ.

"Безперервний потік звинувачень на адресу лідерів опозиції покликаний приховати брехню та некомпетентність команди Януковича-Азарова, та відволікти громадян від економічних та соціальних проблем, які щодня стають все більш очевидними", - стверджують у блоці Тимошенко.

Українська правда

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!