Автомобіль Луценка повернули банкові Коломойського

Четвер, 16 вересня 2010, 15:21

Автомобіль Toyota Land Cruiser, яким користувався екс-міністр МВС Юрій Луценко, повернутий власникові - банкові, що надавали цей автомобіль в оренду МВС.

Як розповів начальник департаменту ДАІ МВС України Валерій Лозовий на прес-конференції в Києві у четвер, цей автомобіль, яким користувався Луценко, був зупинений за порушення правил дорожнього руху і відправлений на штрафмайданчик.

Лозовий підкреслив, що цей автомобіль належить Приватбанку і нібито був переданий в оренду МВС, повідомляє "Інтерфакс-Україна".

За його словами, є інформація, що через фірму це доручення було видано водієві, який працював на той час у МВС.

Реклама:

"Є такий факт: автомобіль має бути в оренді МВС, а виявився в приватній структурі, і вона видала доручення приватній особі", - підкреслив він.

Він також повідомив, що є питання і відносно вартості оренди цього автомобіля, і в цьому можуть вбачатися корупційні дії з боку Луценка.

Вартість оренди, за словами Лозового, складала 100 гривень на місяць, і нині, за його словами, проводиться перевірка, чи оплачувалися ці гроші.

"Автомобіль повернутий власникові - Приватбанку", - сказав Лозовий.

Як повідомлялося, 2 вересня департамент зі зв'язків із громадськістю МВС повідомив, що екс-міністр Луценко втрутився в з'ясування обставин зупинки автомобіля без відповідних документів.

За їхніми даними, на бульварі Лесі Українки в Києві співробітники міліції зупинили автомобіль, водій не надав необхідних документів, які б підтвердили законність керування транспортним засобом. У таких випадках автомобіль направляється на штрафмайданчик для з'ясування всіх обставин.

За даними міліції в автомобілі перебували двоє осіб. Один з них представився співробітникам ДАІ як водій, інший - як охоронець екс-міністра внутрішніх справ Луценка.

Українська правда

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: