Містечко клубного типу Gurzuf Life – втілення преміум стандартів у кримських реаліях ®

Середа, 9 червня 2010, 09:00 -

Провідна будівельна компанія "Ізумбер" завершує роботу над унікальним екологічним проектом Gurzuf Life.

Gurzuf Life - це, у своєму роді, приклад ідеальної розбудови житлового простору "преміум класу" у поєднанні з найкращим місцем розташування.

Початок його будівництва припав на 2007 рік. І навіть, незважаючи на економічну кризу останніх років, будівельній компанії "Ізумбер" удалося створити найкраще.

Реклама:

Вже до 2010, коли наслідки кризи відбилися буквально на кожній будівельній компанії України і Росії, компанія "Ізумбер" захопила клієнтів.

Результатом стало єдине у своєму сегменті містечко клубного типу Gurzuf Life.

Сама територія Гурзуфа - місце незвичайне і чаруюче. Мальовничі околиці з екзотичною південною рослинністю, теплим морем і чистим повітрям.

Це є найбільш придатними умовами мікроклімату для ведення повноцінного способу життя. Докази тому - підтвердження численних метеорологічних і медичних досліджень цієї місцевості.

Завдяки унікальному географічному розташуванню біля самого підніжжя легендарної гори Аю-Даг (Ведмідь-гора), Гурзуф не одне тисячоліття приваблював туристів, цінителів екології і гармонії.

Тому сьогоднішнє досягнення компанії "Ізумбер" в уособленні містечка клубного типу Gurzuf Life за правом вважається безцінним внеском в облагородження найкращих місць Криму і розвиток Гурзуфського туризму в цілому.

Екологічно чисте містечко Gurzuf Life вдало побудоване на відстані 500 метрів від моря. Воно зорієнтоване у Південному напрямі і забезпечує всім без виключення чаруючий морський краєвид.

Унікальний морський клімат і оточення знаменитих гір створюють у Gurzuf Life свій окремий "преміум" мікроклімат.

Поруч - курортна Ялта і Артек.

 
Але, крім вдалого комфортабельного розташування, розробникам удалося досягти архітектурно-проектувальної новизни у поєднанні з класикою середземноморського стилю.

Під час будівництва містечка клубного типу Gurzuf Life спеціалісти компанії "Ізумбер" використовували виключно екологічно чисті матеріали.

Як результат - на території загальною площею 1,65 гектари здійнялося 12 розкішних котеджів і 4 справжні "преміум" вілли.

Зелені та квітучі майданчики, просторі тераси і кристальні басейни Gurzuf Life у поєднанні з морем і сонцем - секрет здоров'я і стійкого імунітету на все життя.

Тим паче, що інфраструктура містечка Gurzuf Life воістину принадна. Тут кожний куточок піддається ретельному пильнуванню чистоти і бездоганному сервісу.

На території планується побудувати готель, ігрове приміщення для дітей, SPA-салон, салон краси. У планах і будівництво фітнес-центру, більярду, лазні і сауни, басейну, тренажерної зали, ресторанного комплексу і власного пляжу.

Крім того, у планах будівництва намічено, що мешканцям на вибір надаватимуться прогулянкові катери і яхти, а також паркування для власних яхт.

Для комфортного пересування до набережної і назад жителям містечка запропонують автомобілі.

І, безумовно, вся територія містечка Gurzuf Life надійно і цілодобово охороняється. 

Оцінити гідність життя або туристичного відпочинку у преміум- містечку Gurzuf Life допоможе лише особисте знайомство з цією унікальною місциною. А також вигідні умови як придбання, так і оренди.  

http://www.gurzuflife.com/

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: