Голова Держкомрезерву заявляє, що нікуди не тікав

П'ятниця, 25 червня 2010, 19:00

Екс-глава Держрезерву Михайло Поживанов спростовує заяву Михайла Бродського про те, що він знаходиться в бігах.

Про це він заявив "Українській правді" у п'ятницю.

"Ніхто ні від кого ніде не бігає і не переховується. Тим паче, я причин не бачу", - заявив він.

"Я дійсно був за кордоном на операції. Я не знаю, наскільки потрібні ці діагнози, мені видалили жовчний міхур, тому що був дуже великий камінь, більш трьох сантиметрів. Зараз я перебуваю в Україні", - сказав Поживанов.

Реклама:

За його словами, він повернувся до України "два дні тому".

Поживанов також заявив, що не має причин боятися відповідальності.

"Коли мене призначили на посаду, саме був прийнятий бюджет на 2008 рік. Він подавався урядом Януковича, а потім цифри, на жаль, уряд Тимошенко теж не змінив", - розповів він.

"План реалізації для бюджету стояв 870 мільйонів гривень. Ми зробили повну реалізацію за 2008 рік - близько 2 млрд. 400 млн. завдяки тому, що вийшла постанова Камбина, завдяки якій ми змінили систему продажів, і усе продавалося тільки на відкритих аукціонах", - підкреслив Поживанов.

"Я здав усі склади в повній номенклатурі. За час мого перебування до грудня 2008 року Кабінетом міністрів не знижувалися нормативні запаси накопичення товарно-матеріальних цінностей і не виводилися ніякі товари з номенклатури, що, на жаль, мало місце як до мого приходу - кілька  постанов були підписані Януковичем, і після того, як я пішов, те ж саме робилося", - сказав він.

"Тому питання бажаючі нехай задають керівникам, що прийшли до або після мене. Я нічого не боюся і ні від кого ніхто не переховується", - підкреслив Поживанов.

Раніше керівник Держкомпідприємництва Михайло Бродський заявив, що колишній керівник Держрезерву Михайло Поживанов та керівник "Укравтодора" Вадим Гуржос втекли з України.

Українська правда  

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!