Банк "Київ" готується до перезавантаження

Неділя, 13 червня 2010, 14:29

У націоналізованому банку "Київ" очікуються серйозні кадрові перестановки.

Співробітники головного офісу цієї фінустанови отримали повідомлення про те, що до 20 липня 2010 року будуть скорочені або вони, або їх жалування, пише видання "Дело".

Всі кадрові перестановки ініційовані нинішнім виконуючим обов'язки голови правління банку "Київ" Андрієм Грицівом, який одержав відповідну вказівку від наглядової ради банку.

"Усі отримали "листи щастя" від нового керівництва з таким текстом. Співробітників з команди Маслова (Юрій Маслов - екс-голова правління банку) скорочують, на їх місце беруть колег з банку "Хрещатик" та Укргазбанку", - повідомило джерело в "Києві".

Прихід до націоналізованого банк фахівців саме з "Хрещатика" та Укргазбанку не випадковий. Ці фінустанови були останніми місцями роботи Андрія Гриціва до банку "Київ".

Він довгий час був керівником Київської регіональної філії "Хрещатика", а на початку вересня минулого року був призначений першим заступником голови правління Укргазбанку. При цьому, з невідомих причин до Укргазбанку він працювати так і не прийшов.

За даними видання у фінустанові вже працює новий директор юридичного департаменту, а також директор з персоналу, що прийшли з новою керівною командою.

Разом з тим член правління банку "Київ" Микола Сорокопуд здивувався інформації про перестановки в колективі й вважає, що на даний момент колектив не потребує ротації.

Реклама:

"Колектив хороший, який вже був напрацьований роками і за останній рік, і цей колектив працездатний, він добре виконує свої функції", - вважає він.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: