АМКУ дозволив "Галнафтогазу" купити компанії у Львові та Одесі

П'ятниця, 7 травня 2010, 13:28

Антимонопольний комітет дозволив львівському публічному АТ "Концерн Галнафтогаз" придбати більше 50% в ТОВ "Ремонтно-будівельне управління" (Львів) і ТОВ "Рибченко" (Одеса).

Про це йдеться в повідомленні комітету, передає агентство "Інтерфакс-Україна".

Прес-секретар "Галнафтогазу" Олесь Пограничний сказав, що покупка корпоративних прав на ці компанії входить в заявлену стратегію ПАТ з придбання організацій, які володіють земельними ділянками або готовими АЗС, де оператор нафторинку має намір продовжувати розвиток свого бізнесу.

"Ремонтно-будівельне управління" спеціалізується на будівництві автострад, доріг, вулиць, залізниць, злітно-посадкових смуг на аеродромах, його чистий прибуток за результатами 2008 року склав 1,42 млн. грн, чистий дохід - 21,68 млн. грн.

Реклама:

На кінець 2009 року ТОВ було підконтрольне ТОВ "Фінансова компанія "Декра" (Івано-Франківськ).

Власником товариства "Рибченко" є ТОВ "Укрсервіс" (Івано-Франківськ), яке займається брокерськими операціями з цінними паперами.

Як повідомлялося, раніше АМКУ дозволив "Галнафтогазу" купити понад 50% в "Пломінь Лтд." (Тернопіль), яке також підконтрольне ФК "Декра".

"Концерн Галнафтогаз", один з найбільших операторів ринку нафтопродуктів України, входить до холдингу "Універсальна інвестиційна група". Йому належить 15 нафтобаз, а 278 АЗК розташовані в 21 області.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: