"Драгобрат" переїжджає на Полтавщину

Середа, 12 травня 2010, 09:36

Компанія "Драгобрат", один з основних операторів гірськолижного туркомплексу "Драгобрат" в Карпатах, керуюча житловими об'єктами і підйомниками на курорті, виставила бізнес на продаж.

Про це розповіли представники продавця, полтавського бізнесмена Юрія Бідного, пише газета "Дело".

На продаж виставлені котеджі, ресторани, лижна школа, прокат спорядження та підйомники. Останній актив є найпривабливішим.

Як відзначають учасники ринку, експлуатація канатно-буксирувальних доріг, а зовсім не доходи від проживання туристів, нагромаджує основну частину грошових потоків курорту.

Реклама:

У середньому за сезон в долині Драгобрат здійснюється 500 тис. підйомів при середній ціні в 5 грн. На сьогодні на курорті працює чотири підйомника, а їх максимальна пропускна здатність складає тисячу осіб на годину.

Заявлена ціна продажу туркомплексу становить 6 мільйонів доларів.

Проте, продавши курорт в Карпатах, Бідний не піде з туристичного бізнесу. Він має намір розвивати альтернативний проект - гірськолижний комплекс "Сорочин Яр" у селі Петрівка на Полтавщині.

Курорт "Драгобрат" - найбільш високогірна гірськолижна база України. Він розташований на висоті 1400 м над рівнем моря, що забезпечує постійний сніговий покрив з грудня по травень.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: