"Нафтогаз" підрядився лаятися з Тимошенко за Януковича

Понеділок, 26 квітня 2010, 16:17
 

"Нафтогаз" підрядився лаятися з Тимошенко за Януковича

"Нафтогаз України" вимагає від Юлії Тимошенко "не заважати" Віктору Януковичу в "стабілізації економіки"

Про це йдеться  в 4 за останні дні заяві "Нафтогазу" на одну й ту ж тему.

"Трудовий колектив "Нафтогаз України" у своїх численних зверненнях висловлює обурення цинічними заявами лідера БЮТ Юлії Тимошенко та її прихильників з приводу життєво важливих газових угод, підписаних в Харкові президентами України і Росії", - повідомляє прес-служба НАК.

Реклама:

"Шановний екс-прем'єр-міністр, звертаємо увагу, що саме під вашим тиском і при Вашій участі в січні 2009 року був підписаний кабальний контракт між "Нафтогаз України" і "Газпромом", який поставив під загрозу існування підприємств нафтогазової галузі України", - йдеться в повідомленні.

"Так це і є ваша "Велика Перемога", про яку було заявлено відразу після підписання контракту? Ця "перемога" обернулась підвищенням цін на газ та зупинкою більшості промислових підприємств, а "Нафтогаз України" за рік приростила близько 27 млрд.грн боргів", - наголошують у НАК.

Чому народ України повинен втрачати понад 300 млн. дол. США щомісячно? Потрібно розуміти, що без харківських угод ціни на газ для населення  виросли б як мінімум в 8 разів, для ТКЕ - в 4 рази, для промисловості - в 1,5 рази. Таке підвищення залишило б багато сімей без коштів для існування, а дитячі садки, школи, лікарні і житлові будинки -  без тепла ", - йдеться у заяві.

Шановна Юліє Володимирівно, ми втомилися від Ваших безпідставних заяв і популістської  риторики. Просимо вас не сіяти розбрат у суспільстві, не перешкоджати стабілізації економіки і не заважати новій команді на чолі з діючим президентом і урядом працювати над виведенням країни з кризи", - заявляють у НАК.

Зранку НАК вже поширив майже аналогічну заяву.

Українська правда

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!