"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

Смугу в Донецькому аеропорту можуть здати у жовтні

Понеділок, 26 квітня 2010, 16:10

Фінансово-промислова група "Альтком" розраховує завершити будівництво нової злітно-посадочної смуги (ЗПС), руліжних доріжок і установку світлосигнального обладнання на території Донецького аеропорту до жовтня 2010 року.

Про це повідомляє агентство "Інтерфакс-Україна" із посиланням на прес-службу "Альткому".

Згідно із повідомленням, після завершення будівельних робіт ВПП пройде період випробувань та сертифікації і може бути відкрита для прийому повітряних суден у квітні-травні 2011 року.

"Смуга закінчена, залишилася тільки узбіччя і східний торець. На даний момент ведеться стабілізація грунту, завершуються залишилися види бетонних робіт з ВПП, робиться колектор і прікормочние зливові моноблоки, монтуються огорожі", - цитує прес-служба начальника будівельного управління №6 ТОВ "Дорожнє будівництво "Альтком" Романа Півторака.

Реклама:

ФПГ "Альтком" об'єднує ряд підприємств, що займаються видобутком, виготовленням і переробкою будівельної сировини і матеріалів, а також виконує роботи з проектування, промислового і цивільного будівництва, і будівництва автодоріг будь-якої категорії.

До групи входять підприємства "Альтком-Керам", "Альтком-Нерудпром", "Альтком-Стоун", "Альтком Інвест-буд", "Альтком-Трансмеханізація", "Дорожнє будівництво" Альтком "," Альтком-Бетон "," ДонбассЖілСтрой "(усі Донецьк)," Альтцем "(Керч, АРК) порт" Камиш-Бурун "(АРК) і" Альтех ТМ-Сервіс "(Київ) та інші.

Комунальне підприємство "Міжнародний аеропорт" Донецьк "має в своєму розпорядженні злітно-посадковою смугою довжиною 2500 м і шириною 48 м. На території аеропорту також знаходиться пасажирський термінал з пропускною спроможністю 700 чоловік на годину.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!