Зник чиновник, який веде приватизацію

Вівторок, 13 квітня 2010, 11:20

Начальник Головного управління комунальної власності КМДА Анатолій Чуб зник безвісти і вже кілька днів без попередження не з'являється на роботі. 

За інформацією преси, він, може бути оголошений у розшук і навіть арештований через зниклі документи про приватизацію у Києві за 2006-2010 роки.

У комісії з комунальної власності Київрадикажуть, що Чуба ніде немає.

За словами голови комісії регіонала Володимира Дейнеки, він не може зв'язатися з Чубом вже кілька днів, а голова фракції БЮТ Тетяна Меліхова припускає, що зникнення прямо зв'язане зі зниклими документами.

Реклама:

"Ми направили депутатський запит, але поки що не одержали відповіді. А замість відповіді зник сам Чуб. Я не думаю, що це випадковість", - сказала вона.

Міліція інформації про зникнення поки що не коментує.

Як відомо, Чуб є членом Постiйної комiсiї Київради з питань власності та начальником управління комунальної власності, які, власне, і займаються приватизацією столичного майна.

Як повідомлялося раніше, наприкінці березня 2010 року в голови комісії Київради з питань приватизації, депутата від Блоку Черновецького Петра Іванова зі стоянки на проспекті Перемоги вкрали джип "Фольксваген" вартістю біля 80 тисяч доларів, у якому знаходилися приватизаційні документи.

Опозиція тоді заявляла, що це фіктивне викрадення, мовляв, насправді команда мера намагається замести сліди. Крім того, депутати заявляють, що приватизаційні справи за 4 роки влізли б хіба що в автобус, але не в джип.

Ще одна невдача спіткала іншого депутат Блоку Черновецького Віталія Павлика - у нього через розбите вікно в автомобілі украли портфель з документами.

Однак сам депутат каже, що нічого коштовного серед паперів не було, мовляв, там були документи регламентної комісії.

Українська правда. Київ

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!