"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

Тимошенко каже, що захистила Україну від фінансового колапсу

Середа, 3 березня 2010, 13:14

Прем'єр-міністр Юлія Тимошенко заявляє, що головним підсумком роботи уряду під її керівництвом став захист країни від фінансово-економічного колапсу в умовах світової кризи.

Про це вона заявила з трибуни Верховної ради під час розгляду питання відставки уряду, ініціатором якого виступила Партія регіонів.

"Я вважаю, що головний підсумок керівництва нашої команди був у тому, що в той час, коли світова криза розривала світ, ми захистили Україну від фінансового колапсу, від руйнування ключових галузей, ми захистили Україну від повного розпаду фінансово-економічного сектору", - сказала прем'єр.

"Ми зберегли соцстандарти, незважаючи на те, що весь світ їх зменшував. Все виплачувалося година в годину. Ми вперше фундаментально зміцнили енергетичну незалежність країни. Ми платили за газ годину в годину, кожен місяць", - наголосила вона.

Реклама:

Також Тимошенко зазначила, що відразу після результативного голосування про недовіру Кабінету міністрів урядовці залишать свої кабінети, а БЮТ перейде в опозицію.

Як повідомлялося, раніше депутат від Партії регіонів Микола Азаров обвинуватив уряд Тимошенко у "катастрофічному" падінні економіки.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!