Бродський пообіцяв давати вудки

Понеділок, 29 березня 2010, 08:57

Підприємці повинні об'єднуватися в асоціації та профспілки.

Про це заявив глава Держкомпідприємництва Михайло Бродський в ефірі програми "Чорне та біле" на телеканалі ТВі.

"Потрібно об'єднуватися...в асоціації, у профспілки. Кожен ринок має об'єднатися всередині себе. У кожному виді діяльності люди повинні об'єднатися. Вибирати своїх лідерів. Через них легше донести свої проблеми", - сказав він.

Говорячи про свої завдання на посаді глави комітету, Бродський зазначив: "Ми будемо вчити".

Реклама:

"Ми візьмемо в селі, знайдемо фермера, оголосимо конкурс, допоможемо фермеру зробити якийсь переробний цех. Дамо йому гроші, причому реальні. Ті, які інший знайде сам. Будемо навчати, і показувати, як потрібно робити", - заявив він.

"Допоможемо комусь створити хімчистку, допоможемо комусь булочну...Ми будемо вчити людей, вудочку будемо давати", - підкреслив глава Держкомпідприємництва.

Крім того, Бродський заявив: "Ми зараз адаптуємо до нової системи всі норми, які є. Зробимо їх нормальними, відповідними 2010 року".

"При цьому про безпеку людей ми забувати не будемо. Азаров, коли ставив завдання мені, сказав: не забувай про безпеку людей", - додав він.

"Наприклад, як у Росії зробили з пожежниками. До тебе приходять, є правила, тобі написали акт і за 3 місяці ти мусиш його виконати. Виконав - наступна перевірка не раніше, ніж через 2 роки. І ми будемо такий закон теж робити", - повідомив Бродський.

Також глава Держкомпідприємництва закликав бізнес платити податки.

"Держава живе з податків... Але держава вас, тих, хто платить, має поважати, любити й плекати за те, що ви платите", - вважає він.

"Почнемо з того, що все це скасуємо, то, що постворювали за ці роки. Потім почнемо любити тих, хто платить податки, почнемо дискутувати, і запитаємо: а скільки ви готові платити самі і вважаєте нормальним, щоб ми всі добре жили", - сказав Бродський.

Українська правда

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: