Україна зустріла нову Mazda3 ®

П'ятниця, 26 березня 2010, 17:40

25 березня в київському клубі Crystal Hall відбулося справжнє знамення - "Знамення" приходу до України нової  Mazda3.  

Новий автомобіль створений, щоби впевнено мчати вперед. Із витонченої Японії через велику Європу автомобіль прибув і в Україну. Прибув завоювати ринок та серця автолюбителів, вразити та змінити автомобільний світ України. Саме тому свято, яким країна зустріла довгоочікувану Mazda3, стало знаковим.

 

Нова Mazda3 - авто для яскравих людей. Людей, які обирають свій власний Шлях, по якому їх понесе Mazda3. Цей автомобіль стане невід'ємною частиною образу свого володаря, відобразить його оригінальність та індивідуальність.

 

Все в новому авто від дизайну до дрібних технічних деталей створене так, щоб на дорозі автомобіль та його господар стали одним цілим. Варто лише обрати дорогу - нова Mazda3 зробить її Головною. 

Реклама:
 

Саме ідеєю енергії нової Mazda3 було наповнене свято. Живе лазерне шоу, безкрая енергетика танцювальних виступів, неочікувані спецефекти, запальні пісні хедлайнера вечора та маса приємних сюрпризів стали гарним фоном для презентації Україні Нової Mazda3.

 


25 березня 2010 року українці побачили три варіації нової "Трійки", три втілення однієї ідеї - ідеї автомобіля, який стане справжнім втіленням цілеспрямованості свого володаря та справжнім знаменням великих змін у житті автомобільного світу. Разом з гостями, Майбутнє в Crystal Hall зустріли: ведучі Геннадій Попенко та Даша Трегубова, шоу-балет "А-6" та зірка вечора - незрівнянна Світлана Лобода. А головною зіркою вечора стала Нова Mazda3!

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: