"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

Фельдман просить у Азарова гроші на метро

Вівторок, 16 березня 2010, 13:44

Депутат від фракції БЮТ, уповноважений депутатського об`єднання "За Харківщину!" Олександр Фельдман звернувся до прем`єр-міністра Миколи Азарова з проханням врахувати фінансово-економічні потреби Харкова при формуванні державного бюджету на 2010 рік.

Про це повідомляє агентство "УНІАН" із посиланням на прес-службу депутата.

Фельдман зазначив, що 17 лютого на засіданні уряду було ухвалено рішення про фінансування будівництва і розвитку в 2010 році метрополітенів у Києві і Дніпропетровську, яким передбачено виділити 200 млн. гривень на будівництво метро в Києві та 61 млн. гривень - у Дніпропетровську.

Разом з тим, за його словами, відповідно до державної програми будівництва і розвитку мережі метрополітенів на 2006-2010 роки потреби "Харківського метрополітену" в 2010 році становлять 62,55 млн. гривень, при наявній заборгованості за попередні періоди в 89,7 млн. гривень, і на сьогодні питання про виділення зазначених коштів Харкову не вирішене.

Реклама:

"Враховуючи необхідність подальшої підготовки Харкова до проведення матчів фінальної частини Євро-2012, прошу сприяти у виділенні коштів харківському метрополітену в обсягах, які передбачені фактичними потребами і державними зобов`язаннями", - говориться у зверненні Фельдмана до прем`єр-міністра.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: