"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

"Бориспіль" визначив радників з реструктуризації облігацій

Четвер, 4 лютого 2010, 12:35

Державне підприємство "Міжнародний аеропорт "Бориспіль" призначило Євробанк і фінансову компанію ТОВ "Спарта Капітал" винятковими радниками і посередниками з питань реструктуризації грошових зобов'язань емітента перед власниками облігацій серії "А"на 300 млн. гривень.

Про це повідомляє агентство "Інтерфакс-Україна" з посиланням на офіційну публікацію в пресі.

Як повідомили агентству в Державній авіаційній адміністрації, аеропорт звернувся до радників по допомогу в переговорах про можливу реструктуризації даних зобов'язань.

"Наразі ведуться лише переговори про можливе продовження терміну погашення облігацій. Ніяких конкретних домовленостей про терміни і зміну процентної ставки поки не існує", - сказав співрозмовник агентства.

Реклама:

Як відомо, облігації серії "А" були третім випуском облігацій аеропорту "Бориспіль", після двох невеликих випусків у 2002-2003 роках на загальну суму 64 млн. гривень.

Лід-менеджером їх розміщення виступив УкрСиббанк. У банку це питання курирував Олександр Суляєв, котрий є сьогодні президентом групи компаній "Спарта".

Облігації на 300 млн. гривень були розміщені у 2005 році, термін їх погаше6нія - 19 квітня 2010 року, ставка дохідності - 10% річних, оферта по них не передбачена. Відповідно до звітності аеропорту на 1 жовтня 2009 року всі облігації були в обігу.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: