Янукович обіцяє здолати економічну ерозію

Четвер, 25 лютого 2010, 14:59

Президент Віктор Янукович наголошує, що Україна готова внести свою гідну частку у справу загальносвітового економічного та соціального поступу.

Про це він заявив в Українському домі, виступаючи на урочистому прийомі для керівників іноземних делегацій з нагоди його вступу на посаду глави держави, повідомляє агентство "УНІАН".

Янукович зазначив, що прибуття поважних іноземних делегацій високого рівня на церемонію інавгурації президента є проявом відкритості і готовності до об'єднання зусиль в ім'я загального миру і процвітання.

З іншого боку, відзначив він, це вимагає від української влади бути розважливою і водночас швидкою й рішучою у своїх подальших діях, зокрема, у сфері міжнародних відносин.

Реклама:

"Для подолання великих проблем, з якими зіткнулося людство, і Україна у тому числі, в нас обмаль часу. Як новообраний президент, я цілком усвідомлюю, як непросто буде подолати економічну і соціальну ерозію", - сказав Янукович.

Водночас, звернувся він до керівників іноземних делегацій, така увага світового співтовариства до України додає упевненості, що під час початку і проведення глибоких реформ в усіх сферах життя держава не залишиться на самоті.

"Я твердо впевнений, що за допомогою друзів, яких у нас багато, наша держава вийде на шлях стабільного економічного розвитку та суспільного прогресу", - заявив президент.

На звершення своєї промови Янукович запросив гостей підняти келихи за "спільне процвітання".

"За наших друзів у всьому світі, які прийдуть на допомогу, якщо у цьому виникне потреба", - запропонував він тост.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!