"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

У Львові відновилося будівництво стадіону до Євро-2012

Четвер, 25 лютого 2010, 12:37

25 лютого розпочався новий етап у будівництві стадіону у Львові, який прийматиме групові матчі Чемпіонату Європи з футболу 2012 року.

Будівельні роботи на стадіоні до Євро-2012 проводяться одночасно по всьому периметру будівельного майданчику, тоді як раніше будівництво велося лише на одній із сторін почергово, повідомляє агентство ZAXID.NET із посиланням на прес-службу Львівської міської ради.

Цей прогрес у будівництві став можливим завдяки якісно виконаній роботі в частині проектування робочих креслень об'єкту, зазначають у міськраді. Відтепер будівництво футбольної арени вестиметься із значно вищими темпами.

"На сьогодні на об'єкті працює близько 200 будівельників. Зокрема, здійснюється будівництво монолітних балок, які слугуватимуть опорою для трибун. Протягом цього року вже збудовані 6 монолітних балок на північній стороні стадіону. Всього по периметру арени повинні збудувати 68 балок" - розповів в.о. директора ЛКП "Дирекції з будівництва стадіону" Роман Черкас.

Реклама:

Таким чином, інтенсифікація будівництва львівської арени гарантує забезпечення вчасної здачі стадіону в експлуатацію.

Згідно із затвердженими УЄФА графіками будівництва, новий стадіон повинен бути зданий наприкінці липня 2011 року.

На сьогодні вже збудовано 18% каркасу футбольної арени. Повністю виконані підготовчі та земляні роботи, на 100% споруджені фундаменти та колони посадових рядів першого ярусу.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: