"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

Фондовий ринок продовжує висхідний рух

Четвер, 3 грудня 2009, 12:24

Активність українського фондового ринку в першій половині торговельної сесії у четвер залишається нижчою за середню.

Про це йдеться в оперативному щоденному огляді компанії iTrader.

Індекс УБ додає у вазі на 0,8%, перебуваючи у вузькому торговому діапазоні 1530 - 1540 пунктів.

Український фондовий ринок продовжує рух у висхідному каналі, з метою руху в діапазон 1580-1600 пунктів.

Реклама:

Проміжний опір стоїть на рівні 1550 пунктів. Хоча необхідно відзначити, що цей рух не підтримується збільшенням обсяг і активності ринку, зростання ринку дається насилу.

"Серед лідерів зростання можна відзначити акції Укрсоцбанку, які додають близько 2%. Інші ліквідні папери додають в діапазоні 0,5-1,5%", - зазначає старший трейдер iTrader Володимир Волков.

Ризиком для вітчизняного ринку може пакет макростатитстики по ринку праці в США, який повинен бути опублікований о 15.30 за Київським часом.

Як і днем раніше, рух українського ринку повністю повторює рух міжнародних ринків, зокрема європейських ринків: потужне відкриття та подальше бічний рух.

Триваюче ослаблення долара США підтримує ринки акцій і сировини, сигналізуючи про збільшення бажання ризикувати серед учасників ринку, зазначають аналітики iTrader.

Долар знаходиться поблизу мінімальних річних значень, щодо євро. Ситуація навколо долара - ключ до розуміння фінансових ринків на даний момент часу.

У разі продовження поточної тенденції ми зможемо побачити продовження зростання акцій і сировини, що опосередковано вплине і на український фондовий ринок.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!