У Донецьку визначили генпідрядника реконструкції аеровокзалу

Середа, 16 вересня 2009, 13:53

Донецька облдержадміністрація визначила ФПГ "Альтком" генеральним підрядником реконструкції і будівництва аеровокзального комплексу комунального підприємства "Міжнародний аеропорт" Донецьк".

Про це повідомляється на веб-сайті групи з посиланням на голову Донецької облради Анатолія Близнюка, передає агентство "Інтерфакс-Україна".

Згідно з повідомленням, реконструкція аеровокзалу розпочнеться з 10-15 жовтня і триватиме 18-24 місяці. Після того, комплекс матиме можливість приймати 31 тисячу пасажирів протягом 10 годин.

"Ми на сьогодні виконали всі підготовчі роботи і з 10-15 жовтня заходять будівельники для початку будівництва. Визначено генерального підрядника і через 18-24 місяці буде повністю готовий новий аеровокзальний комплекс. Там передбачено дві черги будівництва з перспективою розвитку", - цитується Близнюк.

За його словами, проект нового аеровокзального комплексу буде презентовано 21 вересня в Донецьку.

"Ми отримали практично всі рішення й дозволи на проведення експертизи, будівництва, всього необхідного (...) Ми уклали договір з хорватською фірмою, яка сьогодні працює на базі розробленого раніше нового проекту. Новий аеровокзальний комплекс буде презентовано 21 вересня в готелі "Донбас Палас", - наведені в повідомленні слова голови облради.

Близнюк також повідомив, що на реконструкцію аеропорту в Донецьку виділено 1,3 млрд. грн. з 9,8 млрд. грн., передбачених на підготовку чотирьох міст України до проведення Чемпіонату Європи з футболу 2012 року.

"Мені хочеться вірити, що всі гроші буде виділено, і ми побудуємо цей аеропорт", - додав він.

Реклама:

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!