Тимошенко проведе конкурс на кращого будівельника НПЗ

Четвер, 16 липня 2009, 09:11

Прем'єр-міністр Юлія Тимошенко запропонувала потужній корейській корпорації SK Тelecom взяти участь у кількох  великих інвестиційних проектах в Україні.

Про це повідомляє прес-служба уряду.

За її словами, йдеться про  приватизацію "Укртелекома", побудову нового сучасного нафтопереробного  заводу, а також видобуток природного газу з шельфу Чорного моря.

"Я знаю, що ваша компанія спеціалізується на видобутку нафти і газу саме з глибоководних шельфів. Це дуже важливо для нас", - зазначила Тимошенко.

Реклама:

Голова уряду запросила керівництво компанії відвідати Київ, щоб на місці розглянути конкретні пропозиції щодо участі в інвестиційних проектах.

"Уряд буде їх супроводжувати", - зазначила прем'єр-міністр.

У свою чергу, президент компанії SK Тelecom Лім Йонг Сунг запевнив, що його корпорація зацікавлена в участі в усіх запропонованих Юлією Тимошенко проектах.

"Ми дуже в них зацікавлені", - зазначив він.

Голова уряду оглянула виставкову залу корпорації SK Тelecom, де ознайомилася із розробками корейських інженерів і вчених.

Корпорація SK Тelecom є третьою за величиною компанією в Південній  Кореї після "Самсунгу" та "Хьюндай моторс".

Вона займається енергетичними, телекомунікаційними проектами, бізнесом у сфері нафтохімії, логістики та послуг. Загальні активи компанії становлять 72 млрд. дол.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!