Наступник Семенюк розраховує продати обленерго якомога дорожче

Четвер, 28 травня 2009, 19:42

Виконуючий обов'язки голови Фонду держмайна Дмитро Парфененко відзначає інтерес потенційних покупців до виставлених на продаж пакетів трьох обленерго, однак вважає, що потенційні покупці вичікують підходящого моменту.

"Заявки з'являться. Я вже неодноразово коментував позицію або поведінку можливих покупців. Всі чекають, у кого першого здадуть нерви", - сказав він агентству "Інтерфакс-Україна".

За словами Парфененка, ФДМ найближчим часом не буде знижувати ціну виставлених на продаж пакетів акцій.

"Найближчим часом зниження ціни не буде. Ми все-таки розраховуємо, що вони (покупці) вирішать, що це економічно вигідно і підуть (на покупку)", - повідомив він.

Реклама:

В ході засідання у ФДМ у четвер він повідомив, що до пакету "Сумиобленерго" проявляли інтерес дві сторони, однак вони не подали заявки.

"Знаю з надійних джерел, що представники одних і других інтересантів ходили навколо біржі (а ви знаєте, за нашою процедурою, напередодні до часу дня має подаватися заявка), дивилися один на одного, але чомусь не зважилися зайти на біржу і занести цю заявку. Самі інтерпретуйте. Якби не цікавило, їх би там не було", - зазначив Парфененко.

При цьому він сказав, що чітко стежить за ситуацією і "знаходиться на зв'язку" з усіма потенційними покупцями.

Українська правда

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: