"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

Ляпіна вважає, що Тимошенко ховає кризу

П'ятниця, 22 травня 2009, 17:23

Ксенія Ляпіна вважає, що уряд намагається приховати справжні результати своєї роботи.

Про це вона заявила сайту RAZOM, коментуючи розпорядження Кабінету міністрів "Деякі питання подолання та поширення статистичної інформації та адміністративних даних", повідомляє прес-служба НСНУ.

Згідно з цим розпорядженням, органи виконавчої влади, підприємства, установи та організації не мають права розповсюджувати адміністративні, фінансові дані та дані митної статистики без попереднього погодження з органами державної статистики.

Ксенія Ляпіна назвала цец крок уряду "справжньою цензурою".

Реклама:

"Таким рішення Кабінет міністрів не тільки ставить діяльність перерахованих організацій у залежність від волі та бажання уряду поширювати чи не поширювати інформацію певну інформацію. І в першу чергу, уряд своїм рішення обмежує права громадян в отриманні такої інформації", - наголосила вона.

На думку Ляпіної, уряд Тимошенко продовжує "узурпувати владу та знищувати ті досягнення, які зробив Віктор Ющенко на шляху будівництва прозорої, відкритої системи влади". 

"Мета цього розпорядження дуже проста - замаскувати невдалі результати своєї роботи, сховати кризу. Але ж кризу не сховаєш, і наслідки діяльності уряду Тимошенко люди відчувають на собі кожний день", - підсумувала вона.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!