На Севастопольському морському заводі новий гендиректор

Середа, 22 квітня 2009, 16:58

Генеральним директором ВАТ "Севастопольський морський завод" (контролюється бізнесменом Костянтином Григоришиним) став Олександр Витівка.

Таке рішення прийняте на чергових зборах акціонерів ВАТ "Севморзавод", яке відбулося 21 квітня, повідомляє прес-служба підприємства.

Раніше Витівка обіймав посаду фінансового директора "Севморзаводу", а з квітня 2007 року був виконуючим обов'язки гендиректора підприємства.

У зборах взяв участь 101 акціонер. Сумарно вони володіють 13 858 851 акцій підприємства, що складає 89,7% його статутного фонду.

Реклама:

На зборах було затверджено звіти за 2008 рік про діяльність ВАТ "Севморзавод" , про діяльність наглядової ради та ревізійної комісії товариства та баланс за минулий рік.

За підсумками виробничо-господарської діяльності за 2008 рік збиток компанії склав 34,79 мільйона гривень.

На негативні результати роботи підприємства, говориться у прес-релізі, вплинуло зниження темпів зростання світового виробництва в четвертому кварталі 2008 року, і, як наслідок, відсутність повноцінного завантаження потужностей судноремонту, перевищення термінів виконання робіт на замовленнях суднобудування над контрактними, нестабільна ситуація на валютному ринку.

За минулий рік втрати ВАТ "Севморзавод" за рахунок курсової різниці склали 14 млн. грн.

На даний час у результаті проведеної реструктуризації і ліквідації структури дочірніх підприємств ВАТ "Севастопольський морський завод" - єдина виробнича компанія, основними напрямками діяльності якої є суднобудування і судноремонт.

Чисельність персоналу складає 680 чоловік. Дохід підприємства за 2008 рік склав 51,5  мільйона гривень.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: