Чорноморський флот Росії винен Україні мільйони

Субота, 11 квітня 2009, 12:38

Влада Севастополя звернеться до міністра оборони Росії Анатолія Сердюкова у зв`язку із зростанням недоїмки підприємств Чорноморського флоту РФ до Пенсійного фонду України.

Таке рішення ухвалив голова міської державної адміністрації Сергій Куніцин на засіданні міської антикризової групи у відповідь на відповідну пропозицію начальника головного управління ПФУ в місті Севастополі Тетяни Кравцової, повідомляє агентство "УНІАН".

За інформацією Кравцової, загальна сума пенсійної недоїмки по місту Севастополю на сьогодні становить 15 млн. гривень.

"Зокрема борг "Будівельного управління Чорноморського флоту РФ" становить 4 млн. гривень. Плюс до цього ще 3 млн. гривень. перебувають у судовій процедурі, вони спеціально затягують процес, отже - 7 млн. гривень", - сказала вона.

Реклама:

Крім того, як повідомила начальник головного управління Пенсійного фонду в місті Севастополі, 1 млн. гривень становить пенсійна недоїмка "13-го судоремонтного заводу ЧФ РФ", а також невелику суму заборгувала ще одна будівельна частина ЧФ РФ.

Кравцова також повідомила, що серед інших боржників головного управління Пенсійного фонду в місті Севастополі - ВАТ "Севморзавод" з 1,7 млн. гривень недоїмки.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!