Росіяни не будуть продавати "Промінвестбанк"

Четвер, 5 березня 2009, 19:43
Російські акціонери не мають наміру в майбутньому продавати або зменшувати свою частку в українському "Промінвестбанку" (ПІБ).

Про це в четвер на конференції повідомив Володимир Дмитрієв, голова російського "Внєшекономбанку", повідомляє агентство "Лігабізнесінформ".

"Захід є довгостроковим, і перепродувати його (" Промінвест ") ми не маємо наміру. Як втім і зменшувати долю", - підкреслив Дмитрієв.

За словами Дмитрієва, "Промінвестбанк" продовжить розвивати корпоративний бізнес. Зокрема, будуть завершені всі великі проекти, раніше розпочаті банком в цьому сегменті.

Крім того, відзначив російський банкір, ПІБ буде розвивати роздрібний бізнес, оскільки цей напрям залишається дуже важливим як для самого банку, так і для банківської системи в цілому.

Дмитрієв доповнив, що "Промінвестбанк" має намір поліпшити свої позиції в рейтингу, увійшовши до п'ятірки найбільших українських банків.

"Який солдат не хоче стати генералом? Звичайно, хочемо, щоб банк у п'ятірку найбільших входив, ну, а там побачимо. Це загальна задача акціонерів", - сказав він.

Реклама:

Як повідомлялося, головою правління "Промінвестбанку" було призначено Віктора Башкірова.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: