Уряд "Артеку" грошей так і не дав

Вівторок, 17 лютого 2009, 09:59

Міжнародний дитячий центр "Артек" досі залишається без фінансування. Запланований на 16 лютого заїзд дітей не відбувся. Швидше за все, заїзд дітей, який планували на 23 лютого, буде перенесено на весну.

Про це з посиланням на помічника генерального директора "Артеку" Олену Міх повідомляє агенство "УНІАН".

"На рахунок" Артеку "поки не надійшло жодної копійки з обіцяних урядом грошей, тому нам важко будувати плани на майбутнє. Кризу "перемогли" тільки для ЗМІ, там спинилося пристрасті за "Артеком ", "рятувальники" табору отримали свої PR-дивіденди, але ситуація насправді не змінилася. Наш шеф Борис Новожилов, як і раніше, намагається вирішувати проблеми трудового колективу в Києві, як-то прискорити перерахування обіцяних нам коштів", - сказала помічник гендиректора.

Нагадуємо, що Верховна Рада виділила "Артеку" 60 млн. грн., після того, як ЗМІ повідомили про катастрофічне становище табору. Багато співробітників табору перебувають у відпустках за свій рахунок, зростають борги із зарплати.

Директор департаменту витрат держбюджету Держказначейства Олексій Якимов розповів, що гроші для "Артеку" вони перерахували ще тиждень тому на рахунок головного розпорядника - Міністерства у справах сім'ї, молоді та спорту.

Реклама:

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: