"Міракс Груп" позбувається від українських проектів

Четвер, 12 лютого 2009, 10:26
 

Будівельна корпорація Mirax Group виставила на продаж недобудований комплекс "Міракс-плаза".

Об'єкт розташований на вулиці Глибочицькій у Києві.

"Ми готові продати комплекс. Зараз збираємо пропозиції", - повідомив виданню "Дело" голова ради директорів компанії Mirax Group Сергій Полонський.

Експерти пояснюють, що російський девелопер позбувається від київського комплексу вимушено. Компанія зараз переживає фінансові проблеми, до того ж у неї наступають строки погашення багатомільйонної заборгованості.

У вересні 2008 року Mirax Group заявила про призупинення будівництва багатофункціонального 46-поверхового комплексу "Міракс-плаза". Об'єкт був заморожений на рівні 11-го поверху.

Спочатку компанія планувала залучити інвестора для завершення будівництва замороженого об'єкта спільними зусиллями. Однак півроку безрезультатних пошуків партнера змусили керівництво Mirax Group продавати недострой.

Відразу в декількох будівельних компаніях підтвердили інформацію, що російський девелопер звертався до них з пропозицією купити "Міракс-плаза". Однак оператори ринку відзначають, що ціна, яку виставила компанія, необгрунтовано висока - 90-95 мільйонів доларів.

Як запевняють представники великих будівельних компаній, вони готові розглянути питання купівлі "Міракс-плаза", але лише за умови, що вартість об'єкта не буде перевищувати 30 мільйонів доларів.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!