"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

"Повний лівак" - Мазепа про продаж "Конкорду"

Вівторок, 4 листопада 2008, 17:25

Президент провідної інвестиційної компанії України "Конкорд Капітал" Ігор Мазепа спростовує інформацію про продаж компанії.

"Все це неправда. Повний лівак", заявив Мазепа "Економічній правді".  

За інформацією джерел "Економічної правди", як один з можливих покупців інвестбанку фігурує екс-голова "Дельта Банку" Микола Лагун.

За словами джерела, покупку планують здійснити на користь одного з найбагатших людей України Віктора Пінчука.

"Це нісенітниця! І Лагун, і Пінчук тим більше!" -  заявив президент Конкорду.

Реклама:

"На ринку в період кризи ходять чутки, і більшість з них не має ніякого правдивого підґрунтя під собою", - зазначила ЕП піар-менеджер компанії Євгенія Коробова.

Інвестиційна компанія Concorde Capital надає повний спектр інвестиційно-банківських послуг в Україні, Росії і країнах СНД. За підсумками дослідження Thomson Reuters Extel Survey в 2008 році, Concorde Capital другий рік поспіль визнаний кращою інвестиційною компанією в номінації "Аналітика по ринку акцій. Україна".

За даними агентства Mergermarket, Concorde Capital зайняв перше місце серед всіх інвестиційних банків по кількості операцій злиття і поглинань у фінансовому секторі СНД в 2007 році.

Це вже не перший випадок розповсюдження чуток про купівлю Віктором Пінчуком активів у фінансовому секторі. Раніше повідомлялося, що він фігурував як один з претендентів на купівлю ПіБа.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!