"Укравто" пeреходить на будівництво

Четвер, 9 жовтня 2008, 18:51
"Укравто" преходить на будівництво

Корпорація "Укравто", один з найбільших операторів авторинка України, розглядає можливість виходу на ринок будівництва, зокрема, будівництва доріг, про це заявив її почесний президент Таріела Васадзе, повідомляє агентство "Інтерфакс Україна".

"Що стосується інших напрямків діяльності, думаю, компанія займеться будівництвом - доріг, можливо, будинків. Зараз ми вивчаємо ці питання", - зазначає він.

Почесний президент корпорації також зазначив, що компанія диверсифікує свій бізнес і вже побудувала мережу заправних комплексів.

"Компанія активно працює над диверсифікацією бізнесу. Сьогодні бензин і нафта приваблює багатьох. З одного боку, це дуже дохідний бізнес, а з іншого боку - дуже складний. Ми побудували заправні комплекси, які за якістю продукту кращі в Україні. Тому що використовуємо тільки імпортний бензин найвищої якості. І ці комплекси вже мають своїх постійних клієнтів", - сказав Васадзе.

"Укравто" - найбільший виробник автомобілів в Україні й Польщі, дистриб'ютор і постачальник сервісних послуг в Україні та Польщі. "Укравто" протягом тривалого часу співпрацює з Daimler AG, Chrysler LLC, General Motors, Nissan, Toyota, Chery і Автоваз.

У структуру корпорації входить більше 400 автосервісних підприємств на всій території України, дистриб'юторські й дилерські компанії провідних автомобільних брендів.



Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!