"УкрАвто" має намір збільшити експорт у зв'язку з фінансовою кризою

П'ятниця, 31 жовтня 2008, 17:03
 

Українська автомобільна корпорація ("УкрАвто") має намір збільшити експорт автомобілів у зв'язку з фінансовою кризою і падінням продажів на внутрішньому ринку.

Про це йдеться у повідомленні прес-служби корпорації, повідомляє агентство "Українські новини".

"У цій ситуації, що погіршується вступом України до Світової організації торгівлі (СОТ) і зниженням обсягів SKD (зборка автомобілів) виробництва, ми повинні переорієнтуватися на ринки, які не піддаються серйозному спаду, оптимізувати основне автомобільне виробництво", - цитує прес-служба віце-президента корпорації "УкрАвто" Олега Папашева.

За словами представника прес-служби, наразі розпочато поставку 14 тис. машинокомплектів для виробництва автомобілів методом СKD (зварювання, фарбування, зборка) у Єгипті.

Реклама:

"Корпорацією розглядаються варіанти розширення поставок як автомобілів, так і машинокомплектів до низки країн, зокрема й у ті, де вже діють її дочірні підприємства", - сказано у повідомленні.

Відповідно до повідомлення, корпорація планує здійснювати поставки автомобілів в Іран, Судан, Казахстан, Узбекистан і низку інших країн, але не планує відкривати свої представництва у цих країнах.

"Ми не плануємо зараз відкривати представництва, особливо в умовах кризи", - уточнив представник прес-служби корпорації.

Наразі компанія має свої представництва у Росії, Вірменії, Білорусі, Азербайджані, Молдові та Сирії.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: