Банкірів вже замовляють

Понеділок, 27 жовтня 2008, 13:22
 

Працівниками Головного управління по боротьбі з організованою злочинністю МВС України попередили у Києві вбивство "на замовлення" одного з керівників комерційного банку.

За словами заступника начальника управління ГУБОЗ МВС України Андрія Поплавського, в результаті спецоперації замовник та посередник цього злочину були затримані під час передачі коштів сумою 13 тис. дол. США за ніби то виконаний злочин, повідомляється в прес-релізі прес-служби МВС України.  

Замовником вбивства виявився керівник ліквідаційної комісії одного з банків Києва (1972 року народження), посередником - тренер із східних єдиноборств спортивно-оздоровчого клубу столиці (обидва - раніше не судимі). За даними оперативників ГУБОЗ, мотивом замовлення вбивства стали особисті неприязні стосунки між банкірами.

Як зазначено в прес-релізі, у зловмисників вилучено 13 тисяч доларів США та інші речові докази. За матеріалами ГУБОЗ, слідчим управлінням ГУМВС України в Києві порушено кримінальну справу за ст. 15 (замах на злочин) та ст. 115 (навмисне вбивство) Кримінального кодексу України. Зловмисникам загрожує пожиттєве ув'язнення.

Реклама:

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: