Проблеми в агропромисловому комплексі створені штучно

Вівторок, 5 серпня 2008, 17:17

Прем'єр-міністр Юлія Тимошенко вважає, що проблеми в агропромисловому комплексі, які є на сьогоднішній день, створені штучно.

"Я вважаю, що проблеми у більшості випадків створені штучно", - сказала Голова уряду на нараді з питань стабілізації ситуації на ринку зерна у вівторок в Києві, повідомляє агентство "Інтерфакс Україна".

Прем'єр також підкреслила, що Міністерству аграрної політики необхідно більше уваги приділяти безпосередньому спілкуванню з учасниками аграрного ринку.

"Я вважаю, що проблеми, що нагромадилися, можна вирішити на рівні міністерства й уряду в робочому порядку", - додала Тимошенко.

Реклама:

Вона запропонувала раз на місяць проводити наради з її участю по актуальних питаннях аграрної галузі для того, щоб уряд міг оперативно вирішувати проблеми, які виникають.

Тимошенко також запропонувала через три тижні провести присвячене агросектору засідання уряду, на якому підготують всі необхідні для стабілізації ситуації в галузі документи.

До того ж, вона ініціює проведення у вересні засідання Верховної Ради по аграрних питаннях. До цього засідання, за словами Тимошенко, необхідно підготувати пакет законопроектів, що вимагають невідкладного прийняття.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: