"Дніпроспецсталь" може злитися з російською компанією

Понеділок, 18 серпня 2008, 14:43

Запорізький завод "Дніпроспецсталь" готується до злиття.

Низка перепродажів контрольного пакету почалася з моменту конфлікту між бізнесменами Костянтином Григоришиним і Григорієм Суркісом 2002 року, повідомляє видання "Экономические известия".

Підприємство стало мимовільним учасником корпоративних війн і заручником політичних, домовленостей. Одна з нещодавніх угод - покупка близько 60% акцій "ДСС" структурами, близькими до групи VS Energy Михайла Воєводіна, Олександра Бабакова та інших партнерів.

До того ж, за даними видання, наприкінці липня 2008 року так звана "лужниківська група" досягла домовленості про продаж контрольного пакету заводу російської компанії "Русспецсталь".

Реклама:

Домогтися коментарів від прес-служби російської компанії з моменту публікації про це не вдалося. Зате голова правління "Дніпроспецсталі" Даніель Валк в інтерв'ю відніс інформацію про подальший перепродаж заводу до домислів. І сказав, що незнайомий з цілями і завданнями, які стоять перед "Русспецсталлю".

У неофіційних бесідах усі, хто стикається із сталевим бізнесом сусідньої країни, стверджують, що федерали готові виділити будь-які гроші для придбання метпідприємств за кордоном, насамперед в Україні. .

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: