Moody's підтвердив рейтинги 22 українських банків

Вівторок, 12 серпня 2008, 15:16

Міжнародне рейтингове агентство Moody's підтвердило на рівні В2 довгострокові рейтинги 22 українських банків за зобов'язаннями в іноземній валюті.

Про це сказано у повідомленні агентства, інформує агентство "Українські новини".

Moody's також підтвердило відповідні рейтинги боргових інструментів 5 українських банків.

Прогноз рейтингів - позитивний.

Реклама:

Зокрема, Moody's підтвердило довгострокові рейтинги В2 за зобов'язаннями в інвалюті таких українських банків: "Альфа-банк", "Фінанси та кредит", "Надра", "Ощадбанк", Calyon Bank, ПУМБ, "Форум", "Індекс-банк", ING Bank, "Кредит промбанк", "ОТП Банк", "Південний", Правекс-банк, "Приватбанк", "Промінвестбанк", "Райффайзен Банк Аваль", "Сведбанк Інцест", "Сведбанк", "Укрексімбанк", "Укрсіббанк" й "Укрсоцбанк".

Moody's підтвердило рейтинги боргових інструментів таких 5 українських банків: "Форум", "Укрексімбанк", "Приватбанк", "Укрсіббанк", "Укрсоцбанк".

Підтвердження агентством Moody's рейтингів 22 банків пов'язане з аналогічною дією стосовно рейтингів України, які було підтверджено агентством на наявних рівнях з позитивним прогнозом.

За класифікацією Moody's, цінні папери й емітенти, яким присвоєно рейтинги групи B, уважаються досить ризикованими для довгострокових інвестицій.

Як повідомляло агентство, у березні 2008 Moody's заявило про можливе підвищення рейтингів 22 українських банків, однак такої рейтингової дії не було здійснено.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!