"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

Азаров каже, що "Арсенал" розікрали ще до нього

Четвер, 5 червня 2008, 10:45

Депутат від Партії регіонів Микола Азаров спростовує звинувачення прем'єра Юлії Тимошенко у причетності нібито його радника до тіньової приватизації майна заводу "Арсенал" та Центрального конструкторського бюро "Арсенал".

Про це УНІАН повідомили у прес-службі Партії регіонів із посиланням на Азарова.

"Сьогодні знову було розповсюджено абсолютно неправдиву і некоректно представлену інформацію про те, що нібито "раднику пана Азарова були віддані в довгострокову незрозумілу оренду корпуси КБ "Арсенал". У зв'язку з цим є необхідність ще раз категорично заявити, що згаданий керівник підприємства не був і не є ані штатним, ані позаштатним радником або помічником Миколи Азарова", - йдеться у заяві.

Колишній перший віце-прем'єр також наголошує, що "головні рішення з приводу оренди приміщень "Арсеналу" ухвалювались у 2005 і 2006 роках, коли Партія регіонів і Микола Азаров перебували в опозиції".

Реклама:

"Оскільки у тих, хто розповсюджує неправдиву інформацію, були всі можливості ретельно перевірити її достовірність, проте, продовжує розповсюджуватись саме неправда, можна зробити єдиний висновок: робиться це навмисно, і це спроба дискредитувати відомого опозиційного політика", - заявляє Азаров.

Депутат також звернувся з проханням до ЗМІ "не втягуватися у провокації і не нехтувати фаховими стандартами правдивості та об'єктивності".

Як відомо, Тимошенко заявила, що має намір звернутися до Генпрокуратури в зв'язку з втратою державою впливу на київський завод "Арсенал" і звинуватила у причетності до тіньової приватизації заводу радника Азарова.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!