На вітчизняному фондовому ринку триває корекція

Вівторок, 24 червня 2008, 18:30

За результатами торгів у вівторок, 24 червня, індекс ПФТС знизився на 1.98% - до 786,79 пункту.

Як повідомляє "FundMarket" , було укладено 301 угоду, обсяг торгів склав 245 млн грн, що вдвічі більше показника понеділка.

На думку президента інвестиційних фондів під управлінням КУА "Амадеус" Михайла Ройко, складно спрогнозувати, скільки може тривати корекція, за оптимістичним сценарієм вона закінчиться восени, за песимістичним - навесні.

Ринок продовжують валити й іноземні інвестори з великим капіталом не поспішають входити в спадний тренд. Швидше за все, вони чекають переломного моменту й будуть знову вкладати в цінні папери тільки тоді, коли позитивна тенденція затвердиться остаточно.

Реклама:

А на сьогоднішній день, найбільший обсяг торгів зафіксований за акціями ВАТ "Авдеєвський коксохімічний завод", він склав 7,2 млн грн. Загальний попит склав 158,84 млн грн, змінившись усього на - 0.03%.

Світові фондові індекси перебувають у стадії корекції, що багато в чому пояснюється невизначеністю, пов'язаною із грошовою політикою ФРС США. Українська біржа не стала виключенням, дводенний обережний зріст прервався таким же падінням.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: