Екс-гендиректор PEOPLEnet Ворожбит обвинувачує акціонерів у недофінансуванні

Четвер, 24 квітня 2008, 18:59
Колишній генеральний директор оператора послуг мобільного зв'язку стандарту CDMA "Телесистеми України" (бренд PEOPLEnet) Віталій Ворожбит обвинувачує акціонерів компанії у ненаданні фінансування за затвердженим ними бюджетом, що спричинило кризу в роботі оператора.

Про це йдеться в його заяві.

Ворожбит спростовує інформацію, яку акціонери поширили у пресі, стосовно неефективного управління компанією.

За словами екс-керівника, він діяв за планом, цілком погодженим із керівництвом, а у разі необхідності укладання договорів, що перевищували повноваження гендиректора, діставав усі необхідні узгодження наглядової ради товариства.

Перебої з фінансуванням, за словами Ворожбита, почалися з травня 2007 року і призвели до конфліктів із постачальниками та підрядними організаціями, а також до постійного зростання дебіторської заборгованості перед ними.

Реклама:

У результаті виконання бізнес-плану товариства, зокрема щодо будівництва мережі зв'язку, закупівлі абонентського обладнання та самого просування послуг на телекомунікаційному ринку, було зірвано.

"Зважаючи на ситуацію, що склалася, за якої мої принципи ділової етики та професійного підходу до роботи не збігалися із підходом та принципами ведення бізнесу акціонерами товариства та їхніми представниками, я не бачив для себе можливості продовжувати роботу  та прийняв рішення про звільнення, про й що подав відповідну заяву", - пише Ворожбит.

Він вважає неприпустимим намагання перекласти на нього відповідальність за ситуацію, що на сьогодні склалася у компанії.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!