Інфляція дісталася і до Верховної Ради (меню депутата)

Четвер, 10 квітня 2008, 14:31

Із 1 квітня у нардепів зэявився зайвий привід скаржитися на долю, пише "КП в Україні": у парламентській їдальні піднялися ціни.

За словами офіціантів, які обслуговують слуг народу, вартість депутатських обідів зросла в середньому на 20%. Пов'язують таке подорожчання з інфляцією.

"Сам я нічого не помітив, тому що обідаю там рідко, - поділився з "КП в Україні" регіонал Нестор Шуфрич, - Та й останнім часом зовсім не до буфетів: ви ж бачите, які події у Верховній Раді творяться! Але інфляція і по моєму гаманцю вдарила. Якими б не були доходи, стрибок цін відчувають всі".

І все-таки, варто відзначити, що в парламентському буфеті, як і раніше, тиша й благодать. Підбадьоритися чашкою кави тепер обходиться аж на цілих 25 копійок дорожче: 2,25 гривні. З'їсти салат ыз крабових паличок можна, заплативши всього 3 гривні замість 2,5. А за сосиски просять і того дешевше - одну гривну за порцію.

Реклама:

Щоправда, гурманам тут немаэ де розгулятися: страви досить нехитрі. Ситуацію дещо виправляє заливний осетр із хріном за 22 гривні 22 копійки та битки з індички з грибами по 7 гривень за 100 грамів.

Дешевизна приваблює до їдальні журналістів, акредитованих при Раді. Їхні кулінарні пристрасті відрізняються від депутатських. Акули пера і телекамери вважають за краще морити черв'ячка бутербродами із сьомгою і червоною ікрою (по 5 і 7 гривень). До речі, саме вони чомусь подорожчали найсильніше - на 2 гривні кожен.

ЩО ПОЧОМУ

Салат "Фруктовий" - 6,77

Салат "Здоров'я" - 2,46

Вінегрет овочевий - 1,77

Салат із квашеної капусти з журавлиною - 2,76

Капуста тушкована з шампіньйонами - 6,25

Картопля смажена - 3,70

Рагу зі свіжозаморожених овочів - 5,67

Омлет із лікарською ковбасою - 5,86

Філе риби з цибулею - 9,81

Корейка смажена - 13,28

Котлети натуральні січені - 8,10

Плов із курятиною - 7,70

Млинці "Царські" з грибами - 8,07

За матеріалами УНІАН

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!